## Agenda

## THE 23<sup>rd</sup> Conference of Directors of National Libraries In Asia and Oceania (CDNLAO)

## 9 – 12 June 2015

## 

Theme	:	National Libraries for Sustainable Advancement		
Date	:	10 <sup>th</sup> June 2015 (Wednesday)		
Time	:	13.00 – 17.30		
Venue:	:	Grande Centre Point Hotel Terminal 21		
		Bangkok, Thailand		

No.	Activities	Ву	Time	Duration
1.	Registration	Delegates	13.00 - 13.30	30 mins.
2.	Opening Address by Chair	Chairman	13.30 - 13.40	10 mins.
3.	Introduction of delegates	Delegates	13.40 - 13.50	10 mins.
4.	Adoption of Agenda	Delegates	13.50 - 14.00	10 mins.
5.	Approval of Minutes of the 22 <sup>nd</sup> CDNLAO 2014	Chairman	14.00 - 14.30	30 mins.
	Meeting			
6.	(i) Matter arising and discussion on project proposed		14.30 - 15.30	60 mins.
	(ii) Special presentation from member countries			
	Thailand: D – Library : National Digital			
	Content of National Library of Thailand			
	• Thailand: The National Library of Thailand :			
	Public Knowledge Center			
	(iii) Any other business			
7.	Coffee Break		15.30 - 15.40	10 mins.
8.	<ul> <li>Country report presentation</li> </ul>	Delegates	15.40 - 17.00	80 mins.
	• Remarks by the next host, National Library of			
	New Zealand			
	<ul> <li>Select 2018 host country for the 26<sup>th</sup></li> </ul>			
	CDNLAO Meeting			
9.	Group Photo	Delegates	17.00 - 17.10	10 mins.
10.	Closure and thanks / End of conference	Chairman	17.10 - 17.30	20 mins.